Dutch Works


Ik (k)en mijn ikken 
In Ik (k)en mijn ikken nodigen de auteurs je uit eens op een andere manier naar jezelf te kijken, en jezelf te beschouwen als een persoon die niet uit één maar uit een heleboel ikken bestaat. Je hebt verschillende kanten, delen of subpersonen die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. Ze houden er verschillende gewoonten op na en hebben andere gevoelens en gedachten. Het is leerzaam en leuk om zo naar jezelf te kijken, en het biedt een aantal voordelen. Zo krijg je inzicht in je eigen gedrag en waarom dat soms ineffectief is. En je ontdekt hoe je je gedrag kunt ombuigen. Het wordt bovendien helder waarom sommige mensen je meteen aantrekken en andere juist niet. Geschreven voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en voor professionals die kennis willen maken met Voice Dialogue.

Karin, Judith en Berry zijn een goed team. Ze hebben een praktisch, verrassend eenvoudig te begrijpen en zeer waardevol boek over Voice Dialogue geschreven. Hal en Sidra Stone, Voice Dialogue International

Dit boek leest als een trein en is een eye-opener voor belangstellenden en coaches!
Marijke Lingsma, Coachboulevard

Wat een fijn boek! Met veel herkenbare voorbeelden, stof tot nadenken over hoe je jezelf klem kunt zetten en ideeën om daar vrijer in te worden. Een echte aanrader als je niet leeft zoals je wilt of vastzit in de relatie met je baas, partner, collega of deelnemer.
Karin de Galan, de galan school voor training

Auteurs: Karin Brugman, Judith Budde, Berry Collewijn
Uitgeverij Thema, 2010, ISBN 978 90 5871 524 1
Te bestellen bij: www.thema.nlThe Basic Elements of Voice Dialogue
Voice Dialogue IntroductionVoice Dialogue IntroductionVoice Dialogue Introduction
A Fireside Chat
Article by Sidra Stone

Search the Voice Dialogue website

Facebook Twitter LinkedIn   Bookmark and Share
Voice Dialogue International (formerly Delos Inc)
All rights reserved by copyright 2022©